IoT-platform

Robor IoT

Het allereerste product van Robor Electronics was de geboortemelder. Deze geboortemelder stuurde een melding naar de eigenaar wanneer een paard gestrekt ging liggen. Deze melding kwam toen nog niet via het internet binnen maar via een klein zender-ontvangersysteem, waarvan de eigenaar de ontvanger bij zich kon houden. Rond 2004 is dit systeem doorontwikkeld en kreeg de eigenaar direct een melding op zijn mobiele telefoon. Dit was een van de eerste IoT (Internet of Things) gebaseerde systemen.

IoT toepassingen

IoT technologie zetten we momenteel in voor de domeinen agricultuur, logistiek, First Responders en security. De volgende oplossingen ontwikkelen we:

• Vangkooien
• Track-and-trace volgsystemen
• Alarmsystemen
• Vorstmelders

Door onze IoT-toepassingen strategisch in te zetten ontstaat er een heel efficiënt ecosysteem. Ook hier kijken we altijd hoe we het beter, slimmer en efficiënter kunnen maken.

IoT-platform

Voor alle IoT-oplossingen ontwikkelen we een app. Via deze app komen de meldingen voor de klant direct binnen. Met deze app kunnen klanten ook in hun eigen dashboard terecht waar ze alle ontwikkelingen en data kunnen bekijken.

IoT-platform

IoT-platform

IoT-platform

IoT-platform

Partners