Over Robor

Robor is een ingenieursbedrijf dat met name actief is in de drone-markt. Daarnaast werken we aan Remote Monitoring, the Internet of Things (IoT) en fleetmanagementsystemen. Dat doen we met een team van vijftien man. Vaste krachten en partners waar we op bouwen. Zo hebben we veel kennis en schakelen we snel!

Als broers – Roger en Xander – runnen we het bedrijf. We hebben nog een broer  die fotograaf is. Met Wouter Borre Productions heeft hij een eigen zaak op dezelfde locatie. Onze bedrijven trekken namelijk intensief met elkaar op. Samen wonnen we de RWS dronechallenge 2018 van Rijkswaterstaat. Robor is sterk in het ontwikkelen van nieuwe producten en de kracht van Wouter Borre Productions zit hem in dienstverlening.

We maken drone-toepassingen voor first responders zoals de politie, brandweer en ambulances en we werken samen met defensie en ondermeer de kustwacht. Voor hen ontwikkelden we bijvoorbeeld drones met thermische camera’s om brandhaarden of voortvluchtigen te vinden en slimme systemen die verborgen graven opsporen in het veld. We maken letterlijk álles op wens van onze klanten. En natuurlijk geven we les in ons cursuscentrum én op ons eigen vliegveld in Bentelo.

We werken voor grote, bekende opdrachtgevers en waarderen de kleine! We vinden het geweldig om steeds met nieuwe producten te komen. Om de wereld telkens een stukje slimmer en beter te maken. Dát is de essentie van Robor, we zijn je graag van dienst!

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je bij ons langs komen? Dat kan, maar alleen op afspraak. 

We zijn je graag van dienst!

Bel ons
Email ons
Route
 1. Contact
 2. info@robor.nl
 3. 0547 292 090

 1. Adres
 2. Suetersweg 6a
  7497MZ Bentelo
  The Netherlands
 3. Bezoek alleen op afspraak.
 1. KvK/Chamber of commerce
  06076385
 2. BTWnr/VATnr
  NL815151196B01
© Copyright 2019, Robor Electronics B.V.
Gemaakt door karstendegroot.nl